Blootgewone nocturne Mirror Mirror

Blootgewone Nocturne in MDD – Museum Dhondt-Dhaenens
vrijdag 25 november 2022

Museum Dhont-Dhaenens organiseert in samenwerking met Naked Freedom een ‘blootgewone nocturne’, ter ere van Yvan Derwéduwés installatie Mirror Mirror (2022), een ‘in-situ’ kunstwerk in de toiletten van het museum.

Voor alle bezoekers die graag onbelemmerd kunst willen beleven in een warme en ontspannen sfeer, biedt deze speciale avond de unieke ervaring om de installatie van Derwéduwé en de tentoonstelling On Like Scenery van Magali Reus ‘blootgewoon’ te ontdekken.

Yvan Derwéduwé (1972, Nieuwpoort) maakte een nieuwe langdurige installatie voor de genderneutrale toiletten van het museum. Via een spel van reflecties test Derwéduwés Mirror Mirror de onuitgesproken gedragscodes in toiletten en transformeert ze tot een sociale ruimte waar de grenzen tussen privé en publiek, contemplatie en interactie, positief worden opgezocht.

Magali Reus neemt met de solotentoonstelling On Like Scenery het gehele museum in. Nieuwe fotografische en sculpturale werken zijn samengebracht met schilderijen uit de collectie van MDD, geselecteerd en geënsceneerd door de kunstenaar.

Praktische info

Datum: vrijdag 25 november 2022 van 18 uur tot 21 uur

Locatie: Museum Dhondt-Dhaenens, Museumlaan 14, 9831 Sint-Martens-Latem, België

Georganiseerd door: Museum Dhondt-Dhaenens in samenwerking met Naked Freedom

Prijs: €12 per persoon

Hoe inschrijven? koop hier je ticket

Goed om weten:
In aanwezigheid van kunstenaar Yvan Derwéduwé
Vestiaire is voorzien, geen lockers aanwezig
Gegidste rondleidingen vanaf 18u30 om het half uur met een laatste rondleiding om 20u30
Geen reservaties mogelijk per gidsbeurt, de groepen worden gevormd bij de balie
Gezinsvriendelijk en open voor iedereen
Inclusief drankje en borrelhapjes
Gelieve niet te fotograferen voor 20 uur, na 20 uur is het wel toegestaan om foto’s te maken, met respect voor de andere deelnemers

Vragen

Nog vragen? Stuur ons een mailtje via activiteiten@nakedfreedom.be of contacteer ons via facebook messenger, instagram of twitter

Bekijk het evenement op Facebook: